Kategória: Köretek
Hozzávalók: Pár szem héjában főtt burgonya (400 gramm) 1 db vöröshagyma, 1 dcl víz, 1 db erőleveskocka kevés zsiradék, só, kevés cukor, citromlé, törött bors, petrezselyem (ízlés szerint)
Elkészítés: A héjában megfőzött burgonyát meghámozzuk, és karikákra vágjuk. Salátástálba rétegezzük. Kevés olajon reszelt vöröshagymát fonnyasztunk, hozzáadunk 1 dcl vizet, sót, cukrot, citromlevet, törött borsot és az erőleveskockát. Állandóan keverve felforraljuk.Ha nem elég pikáns, akkor utánasavanyítjuk. Melegen a burgonyára öntjük. Tetejét finomra vágott petrezselyemmel meghintjük. Melegen tálaljuk.
Tanácsok: WW pont: egy adag 2 pont (ha két evőkanál olajat számolunk)
Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 150 kcal
TutiReceptek |